Energetische massages

Als je een energetische massage boekt, kun je verwachten dat na afloop de klachten verminderd of weg zijn en je met veel meer energie mijn praktijk verlaat. Omdat de klachten erg uiteenlopen, heb ik alleen tijd als indicatie. Te allen tijde voel ik aan wat ik doorkrijg wat betreft jouw pijnen en lokaliseer deze. Er is altijd een reden achter pijn. Wij zoeken samen uit waarom jij pijn hebt, zodat je deze kan voorkomen. We kijken naar de verschillende soorten pijnen: lichamelijke (aardse), spirituele en energetische. In het geval dat het een medische pijn is, dan stuur ik je altijd door naar de dokter.

De massage zelf is een liefdevolle massage, een heel harde massage hoef je dus niet te verwachten. Ik geloof namelijk dat je niet met meer pijn mijn praktijk moet verlaten. De massage kan ook extra ondersteund worden door edelstenen en essentiële oliën.

Loveable Relaxable

Deze behandeling richt zich op ontstressen. Door middel van speciale essentiële oliën, massage oliën, meditatiemuziek en drukpunten over het hele lichaam, kom je in een sluimer van stressloze energie en rust. Kom dichtbij jezelf en houd de rust erin.

Deze behandeling is zeer aan te raden aan mensen met stressvolle situaties, burn-outs en hoogsensitiviteit.

Back to Back

Je rug staat centraal tijdens de Back to Back behandeling. Onze rug heeft dagelijks veel te voortduren. Het maakt niet uit of je jouw werk zittend werk of staand uitvoert. Daarom is het van groot belang om onze rug op tijd te verwennen! Tijdens deze behandeling worden alle onzuiverheden verwijderd, krijg je een detoxscrub, massage en wordt jouw huid gehydrateerd. Na afloop heb je een frisse en zuivere rug om weer ertegenaan te gaan!

A Loveable Preggie massage

Dit is een aangepaste massage voor de mommies to be. Tijdens de zwangerschap kun je veel klachten krijgen, omdat je lichaam veel van je vergt. Bepaalde drukpunten stimuleren vervroegd bevallen. Daarom heb ik een aangepaste massage voor zwangere vrouwen. Ook niet alle essentiële oliën en massage oliën bevorderen de zwangerschap. Daarmee wordt dus ook rekening gehouden.

De Loveable Preggie massage kan ook in combinatie met een healing geboekt worden. Ook deze healing is aangepast op het lichaam van een zwangere vrouw. Deze healing richt zich op in contact komen met jouw baby. Rust is het eindresultaat van een healing, voor zowel mama als baby!

Wist je dat preggies geen voetmassages mogen nemen? In onze voeten zitten heel veel drukpunten die verbonden zijn met onze baarmoeder. Als deze te vaak geactiveerd worden, dan is er een kans op vervroegde weeën.

Meer informatie of een afspraak boeken?

Ben je benieuwd naar een massage, wil je meer informatie over de verschillende massages of wil je een massage boeken?