Gezichts- en beauty behandelingen

Clean Slate 30′

Een reiniging met milk en tonic, onzuiverheden verwijderen en verzorging met dag- of nachtcrème.

 

Mask on 45′

Een reiniging met milk en tonic, onzuiverheden verwijderen en verzorging met een masker en dag- of nachtcrème.

 

Scrub ‘em 60’

Een reiniging met milk en tonic, scrub, onzuiverheden verwijderen en verzorging met een masker en dag- of nachtcrème.

 

Relax that head 75′

Een reiniging met milk en tonic, scrub, onzuiverheden verwijderen, ontspannen met een massage en verzorging met een masker en dag- of nachtcrème.

 

Your Call 60′

Deze facial kunnen we samenstellen zolang het binnen de tijd valt!

 

Glow Up 60

Dit is een vocht- en vetherstellende facial. Dit is heel fijn als je last hebt van een droge of schrale huid. De facial wordt vaak geboekt tijdens seizoenswisselingen, doordat dan de huid verandert. Vooraf wordt je vocht- en vetgehalte in je gezicht gemeten.

 

Coolin’ Down 60′

 

Dit is een Iris treatment, voor mensen met couperose, rosacea, roodheid en gevoeligheid. Het is een koele facial, met roodheid, gevoeligheid ect zul je warmte moeten vermijden!

 

Ai, Ai, Goodbye

Deze oogbehandeling is om donkere kringen en wallen weg te werken. Je krijgt dus een minder vermoeiende look en stralende ogen! Mocht het niet in één keer mogelijk zijn, dan zijn een kuur en thuisgebruik van specifieke producten aan te raden.

 

Wimperpermanent

De bekende lash volume lifting, maar dan op de minder agressieve manier! Deze wimperpermant wordt gedaan met het merk Icurl en werkt met klepjes die om je wimpers heen gaan. Je geniet dan van 4 tot 8 weken gekrulde wimpers!

Gezichtsbehandeling

Bio-eco merk Lakshmi

Voor de huidverbetering gebruiken wij uitsluitend producten van het bio-eco merk Lakshmi.

Wat past bij mij?

Vaak is het wel duidelijk of je een vette, gecombineerde of droge huid hebt. Alleen zijn er nog zoveel meer aanwijzingen die jouw huid jou geven en waar aandacht aan besteed moet worden. Ook wordt het complexer als je last hebt van rosacea, couperose of een gevoelige huid. Je kunt altijd eerst contact opnemen en je vragen stellen. Dan weet je zeker dat je de goede gezichtsbehandeling boekt.

Boek een afspraak

Wil je jouw gezicht, ogen en/of wimpers verzorgen en verwennen met een behandeling? Dan zie ik je graag in mijn praktijk. Indien gewenst kun je ook behandelingen combineren. Kijk daarom ook eens naar mijn andere behandelingen, zoals body, feet, waxing, healingen en coaching.