voetmassage
aarden

Summer Feet

Voeten brengen ons elke dag weer waar we heen moeten. Dat is ook de reden dat ze in sommige landen als heilig gezien worden. Het verwennen van onze voeten houdt in dat ze lekker gescrubt worden met een detoxscrub om de afvalstoffen uit onze voeten te halen. Ook worden de voeten gemasseerd en gehydrateerd met een lekkere warme voetenpakking.

Voetmassage 15 min

Een voetmassage om te ontspannen, is altijd een must. Een lekkere warme massageolie, de ogen die toegedekt worden om even helemaal op te gaan in het moment en een rustig muziekje op de achtergrond.

Voetmassage aardend 30 min

Als we denken aan aarden of gronden, dan denken we meteen aan onze voeten. Onze basis moet altijd goed onderhouden worden! Je kunt je door verschillende redenen niet goed aarden of gronden, bijvoorbeeld door vermoeidheid,  angstigheid of overthinking. Als je hiervan last hebt, kan ik je helpen door middel van edelstenen, speciale massageolie en bepaalde drukpunten te gebruiken. Ook kunnen wij aan de slag gaan met ademhalingsoefeningen.

Voetmassage en zwanger

Voetmassages worden afgeraden tijdens de zwangerschap. De aangepaste voetmassage op zwangere vrouwen, A Loveable Preggie massage, is wel geschikt.

Meer informatie of een afspraak boeken?

Ben je benieuwd naar een behandeling, wil je meer informatie over de verschillende behandelingen of wil je een behandeling boeken?