Bewustwording en vooruitgang

De workshops die ik geef, zijn zoveel mogelijk gericht op interactie en actieve deelname. Graag wil ik mensen nieuwe lessen meegeven en dat gaat het makkelijkste als iemand zelf meedoet en zijn/haar eigen mening en gevoel volgt. Deze workshops zijn dus geen workshops waar je stilzit en luistert.

Chakra Workshop

Tijdens de chakra workshop leer je waar de chakra’s zich begeven, hoe zij heten, waarvoor zij dienen en waarmee zij energetisch mee verbonden zijn. Natuurlijk is het van groot belang om te weten wat voor jou balans is en of je in balans bent. Wij gaan samen op zoek naar jouw balans als individu door te tekenen, schrijven en plakken. Een zoektocht naar een zuivere en fijne balans!

Clear Your Energy Workshop

De Clear Your Energy Workshop zal gaan over het zoeken naar hoe jij graag jouw energie reinigt. Er zijn heel veel verschillende manieren, maar de key is om de manier te vinden die voor jou prettig en fijn voelt. Je krijgt verschillende methodes voorgeschoteld en mag gaan uitproberen. Zo gaan we een reinigende meditatie doen en een beschermende. Maar gaan we ook leren wat wierook of een kaars kan betekenen, wat water kan betekenen om te reinigen en natuurlijke spullen, zoals stenen en aarde.

Energy Workshop

De Energy Workshop gaat over mannelijke en vrouwelijke energie en het verschil, maar ook de overeenkomsten daarin. Wij gaan dieper in op de Kundalini energie. Tijdens de workshop gaan we kijken naar onze eigen energie en hoe wij die tot zijn kracht kunnen brengen in plaats van negatief te uiten. Je zal na deze workshop bewust zijn van je eigen energie en hoe je die het beste kan manoeuvreren en uiten.

Heal Yourself Workshop

De Heal Yourself Workshop bestaat uit 2 meditaties, intuïtie oefeningen, een brief schrijven naar jezelf en het leren over edelstenen die gericht zijn op healing. Je gaat op zoek naar wat er bij jou als eerst geheald mag worden en daarmee gaan we van start.

Zelfliefde Workshop

Tijdens de Zelfliefde Workshop gaan wij oefeningen doen om erachter te komen wat zelfliefde voor onszelf betekent. Hier gaan we zelfverzekerder en bewuster mee om vanaf het moment dat je deze workshop hebt gevolgd. Je krijgt veel informatie mee naar huis om jezelf te blijven triggeren. Er komt nog een korte meditatie tijdens de workshop en een steen waar we meteen een persoonlijke intentie aan geven.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via de email info.loveable@gmail.com kun je je aanmelden voor de workshop. Op mijn Facebookpagina zal er altijd een evenement aangemaakt worden. Natuurlijk kun je je ook via Facebook aanmelden.

Vooraf zal er een overschrijving gevraagd worden via een tikkie.

Afmeldingen moeten 5 dagen voor aanvang van de workshop worden gemeld via hetzelfde e-mailadres.

Hoe weet ik welke workshop het beste bij mij past?

Ik kan me heel goed voorstellen dat als je nieuw bent op dit gebied, je het heel moeilijk vindt om een keuze te maken voor jouw eerste workshop. Om jou hierin een advies te kunnen geven, heb ik meer informatie nodig over jouw achtergrond, de punten die je graag wilt aanpakken en je gewenste resultaat. Dan kunnen we samen kijken naar wat bij jou en jouw behoeftes past.