SHANON LEE-ON

Hey, echt leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik ben Shanon Lee-On en mag al 24 jaar een gelukkig leven leiden in Amsterdam, de stad waar ik ook ben geboren. Nadat ik de havo had afgerond, ging ik al heel snel aan het werk. Vanaf dat punt in mijn leven is alles in een snelvaart gegaan en ontdekte ik dat het ondernemerschap onderdeel moest worden van mijn leven. Ik neem je mee…

*** Werkervaring ***

Ik startte met waxen in 2011 en kwam erachter dat ik gelukkig en blij word van werken met mensen. Dit is een onderdeel in mijn leven dat essentieel is om terug te geven voor alles wat ik heb gekregen.

In 2017 behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste en al heel snel kwam ik in aanraking met het merk Lakshmi dat Ayurvedisch te werk gaat. Omdat ik altijd al geïnteresseerd was in het holistische en energetische, trok dit merk meteen mijn aandacht.

In augustus 2017 volgde ik een workshop chakra healing. Na veel zelfstudie en verdieping ben ik vanaf maart 2018 mijn diensten gaan aanbieden. Gespecialiseerd in chakra healing, edelstenen healing en energetisch masseren.

In november 2017 heb ik een tarotcursus (Lenormand) gedaan en succesvol afgerond. In 2018 heb ik de tweede tarotcursus de Rider Waite voltooid.

*** Geloofsovertuiging ***

Omdat ik energetisch werk doe, krijg ik vaak de vraag: “In wat geloof je?”. Mijn antwoord daarop is: “Ik geloof in liefde”. Ik geloof dat elk geloof en elke levensstijl als basis liefde als doel heeft. Ik ben heel breed als het gaat om wat ik wel en niet moet geloven. Ik probeer altijd te onderzoeken waarom iets zo is of gedaan wordt. Zo geloof ik in een God, maar kan ook heel vaak het woord universum als hogere macht bedoelen. Zo geloof ik in culture rituelen, maar ook in het bidden. Het enige wat voor mij vaststaat, is het geloof in de intentie waarmee ik iets onderneem.

*** Waar ben ik momenteel mee bezig? ***

Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in astrologie, ayurveda (nog dieper dan de basis), holistic pulsing en yoga.

*** Mijn hobby’s en vrijetijdsbesteding ***

In mijn vrije tijd ga ik het liefst met vriendinnen wat eten en drinken, lees ik veel boeken en is Netflix mijn beste vriend. Hiernaast heb ik nog twee kinderen (mijn neefje en nichtje) waar ik graag veel tijd aan besteed! Met hun knuffelen kun je eigenlijk mijn fulltime hobby noemen, haha!