positive review  Professioneel en hygiënisch, Shannon is erg vriendelijk en het is altijd supergezellig# Topper#Aanrader!!!

    Car Riu Avatar Car Riu
    5 December 2018

    positive review  Dame gaat hygiënisch te werk, heeft geduld en stelt je gerust bij zenuwen. TOP, TOP, TOP! (Vaste klant erbij ?)

    Akua Montana Avatar Akua Montana
    21 November 2018

    5 star review  Shan is een topper. Ze werkt netjes en hygiënisch en daarbij is ze ook nog eens heel gezellig. Kom er met veel plezier. Echt een aanrader!

    Nynke Hibma Avatar Nynke Hibma
    8 May 2018

    5 star review  Het was mijn 1ste keer dat ik bij Loveable ben geweest en dit wordt mijn vaste adres. Je wordt open en vriendelijk ontvangen. Ze doet haar werk netjes en ze neemt de tijd voor je. Haar werkkamer is netjes en ze werkt hygiënisch en professioneel. Zeker een aanrader..!

    Anuska Nannan Avatar Anuska Nannan
    26 April 2018

    5 star review  The best!�

    Rosana Matadien Avatar Rosana Matadien
    26 December 2017

    5 star review  Je wordt altijd warm ontvangen, professioneel, schoon en het is altijd gezellig! Je bent geweldig�

    Tania Nkrumah Avatar Tania Nkrumah
    5 October 2017

    5 star review  Zeer kundig, netjes en zeer schoon! Daarnaast heel klantgericht en klantvriendelijk.

    Amber Rosheney Avatar Amber Rosheney
    23 August 2017

    5 star review  Nog nooit zo snel op mijn gemak gevoeld! Shanon verricht fantastisch werk en ik lach mij ook altijd kapot om haar humor! Een leuke en vakkundige meid waar je iedere keer met plezier naartoe gaat!

    Kay Lee-On Avatar Kay Lee-On
    17 August 2017

    5 star review  Ik heb een zeer gevoelige huid en heb hierdoor regelmatig nare ervaringen gehad bij vorige wax & beauty salons. Shanon gebruikt zeer huidvriendelijke producten en ze houdt goed rekening met jouw wensen. Jij bent gewoon de allerbeste!

    Veronique Lee-On Avatar Veronique Lee-On
    15 August 2017

    5 star review  Geweldige plek om te waxen! Schoon, pijnloos, gezellig, je wordt altijd warm ontvangen en het is ook nog eens heel dichtbij �. Voor mij nergens anders meer!

    Conchita Wooding Avatar Conchita Wooding
    12 August 2017

    5 star review  Netjes, schoon, betaalbaar en altijd SUPER gezellig! Een echte aanrader voor iedereen (vrouwen EN mannen �)

    Whitney Tanakiam Avatar Whitney Tanakiam
    9 May 2017

    5 star review  Ik huppel altijd vrolijk weg na mijn wax session. Alles is netjes en hygiënisch. Shanon heeft een sprankelende persoonlijkheid en veel humor! Zeker een aanrader!

    Erwinia Haimé Avatar Erwinia Haimé
    22 April 2017

    5 star review  Goed gewaxt, en hartstikke gezellig!!

    Angela van Dongen Avatar Angela van Dongen
    15 April 2017

    5 star review  M'n life saver ben je vanaf vandaag. Dank je schat�

    Sparkle Gits Avatar Sparkle Gits
    5 October 2016

    5 star review  Ik kom net bij je vandaan! En mennn.. Wat voelt dit weer heerlijk fris, zacht en vertrouwd ☺️ Je levert een pracht"doos" op! En het is altijd een gezellig boel daar op de ligbank

    Gaby Gaby Avatar Gaby Gaby
    5 July 2016

    5 star review  Eerste keer en het was geweldig! Perfecte uitleg en ik kom zeker vaker terug

    Chenda-Jade Zarks Avatar Chenda-Jade Zarks
    29 June 2016

    5 star review  Net langs geweest, en ben super blij met de behandeling die ik heb gehad zeker een aanrader!

    Cristina Lorenaa Avatar Cristina Lorenaa
    22 June 2016

    5 star review  Best in town!

    Deselina Mailuhu Avatar Deselina Mailuhu
    18 January 2016

    5 star review  Super meid, super werk....

    Jenna Duss Avatar Jenna Duss
    3 January 2016

    5 star review  Een Topper!!!!

    Samantha Titaley Avatar Samantha Titaley
    2 January 2016

    5 star review  Professioneel, hygiënisch, eerlijk en betrouwbaar! Daarnaast gezellig...heel gezellig, lieve meid!

    MJ Urmila Avatar MJ Urmila
    2 January 2016

    5 star review  Topper!

    Rachelle Tunk Avatar Rachelle Tunk
    2 January 2016

    5 star review  Loveable is geweldig!!!

    Regina Good Avatar Regina Good
    8 December 2015

    5 star review  Toppertjee!!!

    Angena A. Rattu Avatar Angena A. Rattu
    24 July 2015

    5 star review  Heeel gezellig en heel tevreden!

    Amber van Druenen Avatar Amber van Druenen
    15 July 2015

    5 star review  Super gewaxt was zeer tevreden.

    Esther Knott-Macnack Avatar Esther Knott-Macnack
    7 July 2015

    5 star review  Heel gezellig en altijd erg professioneel te werk. Top!

    Vanessa Fernand Avatar Vanessa Fernand
    6 July 2015

    5 star review  Geweldig! Altijd gezellig en prettig, goede behandelingen van beste kwaliteit en een hele fijne service. Voor zowel het gezicht als "between the legs" speciale hars voor heel gevoelige huid zoals de mijne, erg fijn!! Zeker aan te raden, topper die Shanon!!

    Sharmili Koothrappali Avatar Sharmili Koothrappali
    19 June 2015

    5 star review  Helemaal geweldig en ook eens pijnloos! Ben zeer tevreden.

    Ralitsa Roosblad Avatar Ralitsa Roosblad
    27 May 2015

    5 star review  Geweldig ben je! Elke keer weer meer dan tevreden 🙂

    Ferüska Avatar Ferüska
    16 April 2015